This website is using cookies. Learn more..
 • ganoderma ganoderma-text ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
  ΒΟΤΑΝΟ. ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΔΩ
  ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΧΡΗΣΗ
  ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
 • ganoderma ΜΟΝΤΕΛΟ "ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ" Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ
  ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ
  ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ.
 • ganoderma ΚΑΝΤΕ ΤΟ
  ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ DXN!
  ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΓΙΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ! ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΦΤΑΣΤΕ ΨΗΛΑ!
video ΕΛΑΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
2013 Φεβρουάριος
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

 

 

 

 

 

Εγγραφή Newsletter

Όνομα :

E-mail:

Phone:

Πληροφορίες προϊόντων
Επιχειρηματική Ευκαιρία

Type the word!

captcha
Get a new text!

Σας τηλεφωνούμε εμείς!

Αν νιώθετε ότι προτιμάτε να μιλήσετε για αυτή την επιχειρηματική ευκαιρία με εμένα ή με κάποιον από τους συνεργάτες μου, παρακαλώ
το όνομά σας:

 

Please enter your country code next to your phone number!

Τηλέφωνο:

 

Ταυτότητα Skype:

 

ή το e-mail σας:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

Φεβ

24

Σκαρφαλώνοντας στην κορυφογραμμή.

24. Φεβρουάριος 2013 Κυριακή

Παραδοχή σοκ: "Χωριά καρκίνου" στην Κίνα

 

Το κινεζικό υπουργείο Περιβάλλοντος παραδέχθηκε την ύπαρξη "χωριών του καρκίνου", πολλά χρόνια μετά τις πληροφορίες για αυξημένα κρούσματα της νόσου σε ορισμένες περιοχές με σοβαρό πρόβλημα ρύπανσης.

"Επικίνδυνες τοξικές χημικές ουσίες έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο νερό και την ατμόσφαιρα και σε ορισμένες περιοχές υπάρχουν ακόμα και 'χωριά του καρκίνου' ", παραδέχεται το υπουργείο σε έκθεσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα αυτήν την εβδομάδα.

Η έκφραση "χωριά του καρκίνου" δεν είχε χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα από τις κινεζικές αρχές, οι οποίες συχνά αντιμετωπίζουν τη δυσαρέσκεια των κατοίκων για την επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσής τους εξαιτίας των βιομηχανικών αποβλήτων, της παρουσίας τοξικών ουσιών στο νερό και μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα.

Η ρύπανση έχει αυξηθεί αισθητά στην Κίνα με την ταχεία εκβιομηχάνιση της χώρας κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες.

Πολλές κινεζικές μεγαλουπόλεις είναι μεταξύ των πόλεων με τη μεγαλύτερη ρύπανση στον πλανήτη.

Η κυβέρνηση παραδέχεται ότι στην Κίνα γίνεται χρήση "επικίνδυνων χημικών ουσίών" που είναι απαγορευμένες στις αναπτυγμένες χώρες και οι οποίες μπορεί ν' απειλήσουν μακροπρόθεσμα την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.

Είναι η πρώτη φορά που ο όρος "χωριά του καρκίνου", που χρησιμοποιείται ευρέως από τον Τύπο, εμφανίζεται σε έγγραφο του υπουργείου, σύμφωνα με τον Γουανγκ Κάνφα, δικηγόρο που ειδικεύεται σε περιβαλλοντικά θέματα, ο οποίος είναι επικεφαλής ενός κέντρου αρωγής των θυμάτων της μόλυνσης στο Πεκίνο.

"Αυτό δείχνει ότι το υπουργείο παραδέχεται ότι η ρύπανση προκαλεί καρκίνο", τόνισε ο Γουάνγκ.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Τι είναι τα «Ημερομήνια»;

Τα Ημερομήνια είναι μια πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού για όλο τον ερχόμενο χρόνο. Η διαδικασία είναι απλή. Παρατηρούμε τον καιρό του Αυγούστου για 12 ημέρες, εκ των οποίων κάθε μια αντιπροσωπεύει τον καιρό των επόμενων μηνών.

Δηλαδή, η πρώτη ημέρα θα μας πει για τον καιρό του Αυγούστου, η δεύτερη για του Σεπτεμβρίου, η τρίτη για του Οκτωβρίου κ.ο.κ.

Τα "ημερομήνια" αμφισβητούνται από την επίσημη μετεωρολογία, η οποία υποστηρίζει ότι μακροχρόνιες προβλέψεις δεν είναι δυνατόν να γίνουν. Έχει όμως πολυάριθμους υποστηρικτές ανάμεσα στους γεωργούς, τους κτηνοτρόφους και γενικά τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στην ύπαιθρο.

Συχνά, ακόμη και επιστήμονες δείχνουν ενδιαφέρον για τα αποτελέσματα που βγάζουν τα "ημερομήνια"

Για το πότε ξεκινάμε να παρατηρούμε τις ημέρες, οι γνώμες διίστανται. Κάποιοι ξεκινούν να παρατηρούν τα ημερομήνια από την 1η Αυγούστου έως και την 12η Αυγούστου, ενώ άλλοι ξεκινούν με το παλιό ημερολόγιο, ήτοι από τις 14 Αυγούστου έως και τις 25 Αυγούστου. Προσέχουν δε τις καιρικές συνθήκες ολόκληρου του εικοσιτετράωρου. Αν ας πούμε, στις 18 Αυγούστου, βρέχει το βράδυ, τότε τις τελευταίες μέρες του Δεκέμβρη θα έχει άσχημο καιρό.

Λόγω αρχαιότητας της μεθόδου, η πιθανή σωστή παρατήρηση είναι η δεύτερη (δηλαδή από τις 14 Αυγούστου).

Πως ερμηνεύονται:

Όταν έχει αέρα, ο καιρός του αντίστοιχου μήνα θα είναι άστατος.

Όταν υπάρχουν άσπρα σταθερά σύννεφα, ο καιρός του αντίστοιχου μήνα θα έχει βροχές.

Όταν υπάρχουν άσπρα σύννεφα που τρέχουν ο καιρός του αντίστοιχου μήνα θα είναι χιονιάς.

Όταν υπάρχουν σκούρα σύννεφα ο καιρός του αντίστοιχου μήνα θα είναι κρύος.

Όταν ο ουρανός είναι καθαρός, ο καιρός του αντίστοιχου μήνα θα είναι καλός.

 

Οι δέκα πιο αφροδισιακές τροφές

Οι τροφές που καταναλώνουμε έχουν άμεσο αντίκτυπο στη σεξουαλική μας ζωή, αφού μπορούν να επηρεάσουν τις ορμόνες, την εγκεφαλική λειτουργία, αλλά και τα επίπεδα ενέργειας και στρες του οργανισμού. Κάποιες από αυτές έχουν ψυχοδραστικές επιδράσεις, άλλες ανεβάζουν τη σεξουαλική επιθυμία γιατί είναι ψυχολογικά διεγερτικές, ενώ άλλες απλά ενισχύουν τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Και φυσικά.. είναι υγιεινές.

1. Σπαράγγια

Ένας Άγγλος βοτανολόγος του 17ου αιώνα, ο Nicholas Culpepper, έγραψε πως τα σπαράγγια «διεγείρουν τον πόθο στους άνδρες και τις γυναίκες». Στη Γαλλία του 19ου αιώνα οι σεξουαλικές αυτές λόγχες σερβίρονταν σε τρία διαφορετικά πιάτα κατά τη διάρκεια του γαμήλιου δείπνου. Κάτι ήξεραν: τα σπαράγγια αποτελούν εξαιρετικές πηγές καλίου, φυτικών ινών, βιταμινών Β6, Α και C, θειαμίνης και φυλλικού οξέος. Το τελευταίο ειδικά αυξάνει την παραγωγή ισταμίνης, μιας ουσίας απαραίτητης για να φτάσουν σε οργασμό τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες.

2. Αμύγδαλα

Από την αρχαιότητα τα αμύγδαλα θεωρούνται σύμβολα γονιμότητας. Το άρωμα του αμύγδαλου διεγείρει το πάθος στις γυναίκες, ή τουλάχιστον αυτό περιγράφουν οι ποιητές και οι συγγραφείς. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως τα αμύγδαλα περιέχουν υψηλές ποσότητες βιταμίνης Ε, μαγνησίου και φυτικών ινών. Ως εκ τούτου, φαίνεται πως υπάρχει κάτι αληθινό στο μύθο που περιβάλλει τα αμύγδαλα.

3. Αβοκάντο

Σκεφτείτε το σχήμα του αβοκάντο και αμέσως θα διαπιστώσετε το λόγο για τον οποίο σχετίζεται με τη σεξουαλικότητα. Οι Αζτέκοι το αποκαλούσαν «ahuacuatl», ή «δέντρο των όρχεων». Στην Ισπανία του μεσαίωνα, οι ιερείς θεωρούσαν τη συγκεκριμένη τροφή τόσο αισχρά σεξουαλική που είχαν απαγορέψει την κατανάλωσή της. Από την άλλη βέβαια, τα αβοκάντο είναι πλούσια σε φυλλικό οξύ, βιταμίνη Β6 και κάλιο, που επιπλέον ενισχύουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

4. Μπανάνες

Για ακόμη μία φορά το σχήμα της μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τη συσχέτισή της με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, αλλά μην ξεχνάτε πως η μπανάνα αποτελεί ιδανική πηγή καλίου, μαγνησίου και βιταμινών του συμπλέγματος Β. Επιπλέον, περιέχει χηλικά σύμπλοκα μετάλλων και το ένζυμο bromelain που ενισχύει τη libido των ανδρών.

5. Βασιλικός   

Όχι μόνο ενισχύει το άρωμα και τη γεύση των γευμάτων, αλλά εμφανίζει και μία πληθώρα ευεργετικών επιδράσεων στο ανθρώπινο σώμα. Το άρωμα του βασιλικού λέγεται πως έχει αφροδισιακές, αλλά και έντονα διεγερτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιήστε τον στις συνταγές σας και.. απογειωθείτε.

6. Σοκολάτα

Η σοκολάτα, η βασίλισσα των αφροδισιακών τροφών, περιέχει διάφορες ενώσεις: την ανανδαμίδη, μια ψυχοδραστική ουσία που επάγει την ευφορία, και τη φαινυλαιθυλαμίνη, την "ουσία του έρωτα', που απελευθερώνει ντοπαμίνη στο κέντρο ηδονής του εγκεφάλου που παρουσιάζει το peak της δραστηριότητάς του κατά τη διάρκεια του οργασμού. Η φαινυλαιθυλαμίνη λέγεται πως επάγει την έξαψη, την έλξη και την ευφορία. Επιπλέον, το κακάο περιέχει τρυπτοφάνη, την πρόδρομη ένωση της σεροτονίνης, του νευροδιαβιβαστή που προωθεί την αίσθηση της ευεξίας και της χαλάρωσης.

7. Σύκα

Τα σύκα θεωρούνται διεγερτικά από την αρχαιότητα, ενώ το «ανοικτό» σύκο προσομοιάζει στα γεννητικά όργανα της γυναίκας. Αναφέρονται ως το αγαπημένο φρούτο της Κλεοπάτρας, ενώ οι πρόγονοί μας τα θεωρούσαν ιερά και τα συσχέτιζαν με τον έρωτα και τη γονιμότητα.

8. Σκόρδο

Ναι, η μυρωδιά του είναι έντονη, αλλά το σκόρδο θα «ενισχύσει» τους άνδρες περισσότερο από κάθε τι άλλο. Το σκόρδο είναι μια συμπυκνωμένη πηγή αλισίνης, μιας ουσίας που αυξάνει τη ροή του αίματος. Ενισχύστε λοιπόν τα πιάτα σας.

9. Στρείδια

Πρόκειται ίσως για την τροφή που έχει χαρακτηριστεί για τις αφροδισιακές της ιδιότητες περισσότερο από κάθε άλλη. Αυτό συμβαίνει γιατί περιέχει υψηλές ποσότητες ψευδαργύρου, ενός μετάλλου που ευνοεί την παραγωγή σπέρματος και αυξάνει τη libido.

10. Μέλι

Το μέλι αποτελεί εξαιρετική πηγή βόριου, ενός ιχνοστοιχείου που βοηθά στο μεταβολισμό των γυναικείων σεξουαλικών ορμονών, των οιστρογόνων. Πολλές μελέτες έχουν δείξει πως το συγκεκριμένο ιχνοστοιχείο αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης στο αίμα, της ορμόνης που ενισχύει τη σεξουαλική επιθυμία τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Τέλος, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, τα ένζυμα και τα φυτοχημικά είναι επίσης ουσίες που οδηγούν στην υψηλή παραγωγή τεστοστερόνης.

ΠΗΓΗ:iatronet.gr

 

Ουαλία: Σπίτι από «αγνά»... υλικά

Ο Ουαλός Simon Dale αποφάσισε να κατασκευάσει το σπίτι του για τον ίδιο και την οικογένειά του μέσα σε ένα λόφο. Χρειάστηκε 4 μήνες δουλειάς και ξόδεψε συνολικά μονάχα 3.400 ευρώ. Βέβαια δεν το κατασκεύασε τελείως μόνος του αλλά τον βοήθησαν κάποιοι φίλοι του καθώς και ο πεθερός του.

Τα θεμέλια και οι τοίχοι κατασκευάστηκαν από πέτρα και λάσπη ενώ ο σκελετός φτιάχτηκε με κορμούς βελανιδιάς οι οποίοι πάρθηκαν από τα γύρω δάση. Δέματα από άχυρο χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή των τοίχων, του δαπέδου, της σκεπής καθώς και για τη μόνωση. Ένα σφυρί, μία σμίλη και ένα αλυσοπρίονο, ήταν τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή.

Στο σπίτι υπάρχει ένα ψυγείο το οποίο ψύχεται χάρη στον αέρα που έρχεται από το υπέδαφος. Οι κάτοικοι του σπιτιού μπορούν να χρησιμοποιούν το νερό από μια κοντινή πηγή. Ηλιακά πάνελ τοποθετήθηκαν ώστε παράγουν ηλεκτρική ενέργεια για την ηλεκτροδότηση του σπιτιού. Ακόμη το φως της ημέρας διεισδύει μέσω του φεγγίτη στην οροφή του σπιτιού. Έτσι, ο Simon Dale κατάφερε με ελάχιστα έξοδα να έχει ένα πραγματικά οικολογικό σπίτι όπου εκτός από το πάρα πολύ χαμηλό κόστος δε μολύνει και το περιβάλλον.

 

ΠΗΓΗ:ecotimes.gr

 

Σαρδέλα

Τόσο ταπεινό που δεν υπάρχει άλλο στον κόσμο, αλλά τόσο πλούσιο σε θρεπτικές αξίες που δεν το πιάνουν άλλα που για να τα βάλεις στο τραπέζι σου χρειάζεσαι δεκαπλάσια χρήματα.

Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι ιδιαίτερα θρεπτικό, πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη D και B12 και πρωτεΐνες και έχει πολύ χαμηλά ποσοστά επιμόλυνσης από υδράργυρο. Περιέχει αρκετά μεγάλη ποσότητα χοληστερόλης, η ποιότητα της οποίας όμως την κάνει μη επιβλαβή στην χρόνια κατανάλωση.

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα έχουν πολλά οφέλη στην καλή υγεία, καθώς προστατεύουν από καρδιαγγειακά νοσήματα, βοηθούν στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου, την σωστή ανάπτυξη και συμβάλουν στην μείωση του κινδύνου προσβολής από χρόνιες ασθένειες, όπως αρθρίτιδα και καρκίνος.

 

 

Βαλσαμόχορτο ή Σπαθόχορτο

ή Αϊ Γιάννης.

Το βάλσαμο είναι ένα αρωματικό φυτό με πολλές θεραπευτικές ιδιότητες.

Στον οργανισμό - Είναι διεγερτικό και ιδιαίτερα τονωτικό και χρησιμοποιείται πολύ για την θεραπεία της κατάθλιψης διότι δημιουργεί θετικά αισθήματα και βελτιώνει τον ύπνο.

Η δράση του είναι αντιφλεγμονώδης, στυπτική, επουλωτική και ηρεμιστική.

Το βάλσαμο όταν ληφθεί εσωτερικά έχει ηρεμιστική και αναλγητική δράση.

Θεωρείται κατάλληλο βότανο για τις αλλαγές της εμμηνόπαυσης ή το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο που οδηγούν σε ευερεθιστότητα και ανησυχία. Καταπραΰνει την ισχιαλγία και τους ρευματικούς πόνους.

Είναι επίσης πολύ καλό διουρητικό και συνίσταται για τη χώνεψη και γενικότερα την δυσπεψία.

Στην επιδερμίδα

Οι Έλληνες από παλιά πίστευαν στην επουλωτική αξία του φυτού , γι ' αυτό και η λέξη βάλσαμο ταυτίζεται με την επούλωση των πληγών.

Εξωτερικά είναι ένα πολύτιμο επουλωτικό και αντιφλεγμονώδες βότανο. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε προβλήματα φλεγμονών του δέρματος, των μυών και για ηλιακά εγκαύματα.
Χρήση: Για εσωτερική χρήση, λαμβάνεται σαν αφέψημα συνήθως ένα κουταλάκι του γλυκού ξερά τριμμένα φύλλα και άνθη σε μία κούπα καυτό νερό για 10-15 λεπτά. Εξωτερικά χρησιμοποιείται αφού εκχυλιστεί το φρέσκο φυτό σε ελαιόλαδο για πολλές ημέρες (40 έως 50) σαν άριστο επουλωτικό σε πληγές και εγκαύματα πρώτου βαθμού.

Ιστορία

Ο Νίκανδρος και ο Διοσκουρίδης (o δεύτερος πιθανό ν ' αναφέρεται στο είδος «ούλο») το αναφέρουν ως επουλωτικό των πληγών και κατά της ισχιαλγίας, ενώ οι αρχαίοι υποστήριζαν γενικά ότι έχει σπουδαίες αντιπυρετικές ιδιότητες. Ο Cazin χρησιμοποίησε το βάλσαμο κατά των χρόνιων ασθενειών της εποχής, εναντίον της φυματίωσης και σε πολλές περιπτώσεις, λευκόρροιας και αμηνόρροιας, ενώ το τσάι του καταπραΰνει τους σπασμούς της περιόδου .
Οι ξένοι χωρικοί (που το ονομάζουν « millepertuis», «χόρτο του Αϊ - Γιάννη», «κυνήγι του διαβόλου», « fuga deomonum», « herba che scacia i diavoli »), του αποδίδουν μαγικές ιδιότητες και πιστεύουν ότι θεραπεύει τις νοητικές αρρώστιες και την επιληψία.

Οι Γάλλοι χωρικοί εξάλλου, το ξέρουν ως «κίτρινο αλήτη», ή «ζητιάνο», ή «χόρτο για δαγκώματα εντόμων» .

Tι πρέπει να ξέρετε για τη φαρμακευτική του χρήση
H πιο σημαντική δραστική ουσία του βαλσαμόχορτου είναι η υπερικίνη, η οποία βρίσκεται σε ολόκληρο το φυτό, αλλά σε μεγαλύτερη συγκέντρωση στις ανθισμένες κορυφές του (που όμως, όταν πολυκαιρίσουν, χάνουν τις ιδιότητές τους). Περιέχει ακόμα φλαβονοειδή (16% στα φύλλα), ξανθόνες, φαινολικά οξέα και ίχνη αιθέριων ελαίων (0,13%). Το φυτό σε φρέσκια μορφή θεωρείται πιο αποτελεσματικό από το αποξηραμένο.

Έλαιο

DXN Facebook Share Share on Facebook

Φεβ

21

Ακμή. Βασανιστική, όσο και επικίνδυνη.

21. Φεβρουάριος 2013 Πέμπτη

Γνωστή σε όλους μας κατά την διάρκεια της εφηβείας, που πέρα της ψυχολογικής επίπτωσης κρύβει και πολλά προβλήματα που φορές μας ακολουθούν σε όλη μας την ζωή.

Επώδυνες μολύνσεις και σημάδια είναι κατά μεγάλο ποσοστό τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Προς αποφυγή αυτών, τις περισσότερες φορές καταφεύγουμε σε φαρμακευτικές αγωγές που επισύρουν δεκάδες παρενέργειες.

 

Για να όμως δούμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Η ακμή  ( Acne Vulgaris ) είναι μια ασθένεια του δέρματος που εμφανίζεται κυρίως στην εφηβική ηλικία το 85% των περιπτώσεων είναι έφηβοι ενώ η ακμή πολλές φορές συνεχίζει να υπάρχει και στην ενηλικίωση.

Δεν είναι και τόσο σπάνια η μετεφηβική ακμή που ταλαιπωρεί κύρια γυναίκες μέχρι και τα τριάντα πέντε τους χρόνια.

Η ακμή επηρεάζει ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού ( Πάνω από το 90% ) σε κάποιο σημείο της ζωής τους δεν υπάρχει τρόπος ωστόσο να υπολογίσουμε πόσος χρόνος θα πάρει για να εξαφανιστεί πλήρως.

Οφείλεται κυρίως στην αντίδραση του οργανισμού σε μεγάλες ποσότητες ορμονών (τεστοστερόνη) ανδρογόνων, σε βακτήρια αλλά και σε κοινές αλλεργίες από διάφορα τρόφιμα.

Συμπτώματα

Η πλέον συνηθισμένη μορφή ακμής είναι η Acne Vulgaris που σημαίνει «κοινή ακμή» και οι περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από αυτό το είδος ακμής.

Το πρόσωπο και το πάνω μέρος του λαιμού επηρεάζονται συχνότερα, άλλα η πλάτη, ο θώρακας και οι ώμοι επίσης.

Παρά τα μόνιμα σημάδια ή ακμή επηρεάζει περισσότερο την ψυχολογία και αποφέρει χαμηλό αυτοσεβασμό και σύμφωνα με μια έρευνα προκαλεί κατάθλιψη και μπορεί να δημιουργήσει μέχρι και τάσεις αυτοκτονίας.

Η ακμή τείνει να εμφανίζεται στην εφηβική ηλικία, όταν οι άνθρωποι είναι ήδη αρκετά ανασφαλείς.

Αίτια που την προκαλούν

Ο ακριβής λόγος που οι άνθρωποι εμφανίζουν ακμή δεν είναι ακόμα γνωστός. Αρκετοί παράγοντες λέγεται ότι συνδέονται με την ακμή:

 • Οικογενειακό ιστορικό: Η τάση να δημιουργείται ακμή είναι κληρονομική
 • Ορμονική δραστηριότητα
 • Στρες
 • Συσσώρευση νεκρών κυττάρων του δέρματος
 • Βακτήρια στους πόρους
 • Ερεθισμός του δέρματος μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή
 • Η χρήση αναβολικών στεροειδών
 • Οποιαδήποτε φάρμακα περιέχουν αλογόνα, λίθιο ή ανδρογόνα
 • Έκθεση σε υψηλά επίπεδα χλωρίου
 • Έκθεση σε συγκεκριμένα φάρμακα και χημικές συστάσεις όπως τα ναρκωτικά

Μύθοι

Η ακμή δεν προκαλείται από την έλλειψη καθαριότητας. ( Αν και η έλλειψη συμβάλει τουλάχιστον στην έξαρση της )

Η αντίληψη ότι οι μαύροι πόροι είναι ακαθαρσίες που έχουν παγιδευτεί στους πόρους είναι εσφαλμένη.

Στην πραγματικότητα το μαύρο χρώμα οφείλεται στην κερατίνη.

Κοινοί μύθοι λένε ότι ο αυνανισμός προκαλεί ακμή και πως η ακμή υποχωρεί όταν το άτομο έχει σεξουαλική επαφή ή έχει πλήρη αποχή.

Στην πραγματικότητα καμία έρευνα δεν έχει υποστηρίξει αυτόν τον μύθο.

Θεραπεία

Υπάρχουν πολλά προϊόντα που πωλούνται για την θεραπεία της ακμής, πολλά από αυτά χωρίς καμιά επιστημονική διακρίβωση.

Γενικά οι περισσότερες θεραπείες προσφέρουν ελάχιστη βελτίωση στις πρώτες δύο εβδομάδες και η ακμή υποχωρεί σταδιακά μετά από 3 μήνες.

Τα προϊόντα που υπόσχονται μεγάλη βελτίωση στις πρώτες δύο εβδομάδες το πιθανό είναι να απογοητεύσουν τον αγοραστή.

Ωστόσο μικρές δόσεις κορτιζόνης μπορούν να δώσουν καλά και γρήγορα αποτελέσματα και άλλες θεραπείες να βελτιώσουν μερικές ενεργές περιοχές αλλά συνήθως όχι όλες τις ενεργές περιοχές.

Να ληφθεί ωστόσο υπόψη ότι η κορτιζόνη μπορεί να προκαλέσει άλλες βλάβες.

Συνοψίζοντας:

Με λίγα λόγια και απλά, η Ακμή είναι:

 1. Ανωμαλία στην λειτουργία των ορμονών.
 2. Η οποία επιφέρει ανωμαλία στην ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος.
 3. Όπου οι προαναφερόμενες δημιουργούν την φλεγμονή του δέρματος.
 4. Εδώ έχουμε μειωμένες άμυνες και ανοικτούς πόρους ( Πληγές ) στο δέρμα.
 5. Με συνέπεια τον μεγάλο κίνδυνο μολύνσεων. ( Σταφυλόκοκκος, στρεπτόκοκκος κ.α. )
 6. Που σαν αποτέλεσμα έχουν την αναγκαστική λήψη ισχυρών αντιβιοτικών κε ότι αυτό συνεπάγεται. ( Καταστροφή κάθε αμυντικής λειτουργίας του οργανισμού ) Και την δημιουργία ουλών, σημαδιών για όλη μας την ζωή αφού η μόλυνση επιφέρει ρήξη στους ιστούς του δέρματος.

 

Τίποτα πιο κατάλληλο από την φυσική αντιμετώπιση:

 

Είναι γεγονός ότι η δική μου λογική έχει εναρμονιστεί με την φυσική αντιμετώπιση κάθε προβλήματος, γνωρίζοντας επακριβώς τα τρωτά της σημεία και από την άλλη ως άτομο της φαρμακευτικής επιστήμης, που αποδέχομαι τα φαρμακευτικά σκευάσματα και τα θεωρώ απαραίτητα, φορές που όμως με τρομάζουν με τις παρενέργειες τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω αναφερθεί σε κατηγορίες φαρμάκων που θα τις συστήσω μόνο αν το περιστατικό που αντιμετωπίζω έχει φτάσει στο και πέντε.

Σε αυτές τις κατηγορίες δυστυχώς ανήκουν και οι αγωγές που συστήνουν τα περισσότερα σκευάσματα που χορηγούνται ατυχώς και κατά κόρων.

Για παράδειγμα εγώ δεν θα σύστηνα μια κρέμα με αντιβίωση, όταν υπάρχει η φυσική λύση της πρόπολης και μάλιστα σε όποιοι μορφή την θες.

Δεν θα σύστηνα κορτιζόνη και μάλιστα σε έφηβο.

Δεν θα σύστηνα αποξηραντικούς παράγοντες που ουσιαστικά με χημικές ουσίες αλλάζουν το φυσιολογικό Ph το δέρματος.

Προσωπική άποψη και εμπειρία που ανά πάσα ώρα και στιγμή είμαι ανοικτός σε οποία τεκμηρίωση μου ζητηθεί.

Η λογική μου είναι, θεραπεία στην ρίζα του κακού, υπομονή, επιμονή και επιμέλεια μέχρι της τελικής νίκης.

Τέτοιους τρόπους, χωρίς παρενέργειες, βρήκα μόνο στα όπλα που μας χάρισε απλόχερα η φύση.

 

Καταλήγοντας:

 

Για την αντιμετώπιση της Ακμής, εφηβικής, μετεφηβικής υπάρχει η φυσικότερη λύση που είναι:

 1. Reishi Gano RG σε κάψουλες. Το κτύπημα του κακού στην ρίζα του. Κλινικά έχει αποδειχτεί ότι το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano έχει προσαρμογόνα δράση στις λειτουργίες του οργανισμού. Άρα θα ομαλοποιήσει τις ορμόνες που προκαλούν την Ακμή. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Άρα θα καταπολεμήσει τις φλεγμονές του δέρματος από την Ακμή. Έχει ενισχυτική δράση στο ανοσοποιητικό. Άρα θα ενισχύσει τις άμυνες του οργανισμού και θα αποτρέψει τον κίνδυνο λοιμώξεων και στο δέρμα. Ομαλοποιεί την ανάπλαση των κυττάρων. Άρα θα αποτρέψει την συσσώρευση της κερατίνης στο δέρμα, ( Μαύρα στίγματα ) και θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από αυτό.
 2. DXN Ganozhi  Σαμπουάν. Επειδή η Ακμή δεν υπάρχει μόνο στο πρόσωπο, θα ενισχύσει το σαμπουάν την δράση του Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano και στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής
 3. DXN Ganozhi. Αφρόλουτρο. Για τον σωστό καθαρισμό και του σώματος, κύρια της πλάτης.
 4. Ganozhi E Deep Cleansing cream Η πρώτη φροντίδα το πρωί και η τελευταία το βράδυ και στην ΑΚΜΗ. Κρέμα καθαρισμού με Ganoderma που θα απομακρύνει τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα. DXN Ganozhi σαπουνι. Για συχνότερη τοπική χρήση.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από τον καθένα σας με τον τρόπο αυτό καταπολεμάμε την ΑΚΜΗ στην κύρια αίτια της και παράλληλα με σχολαστική καθαριότητα ενισχύουμε την δράση του Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano τοπικά διατηρώντας πάντα την περιοχή καθαρή.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Γιώργος Ερυσιάνος

 

Πηγές Ακμή Βικιπαιδια.

Επικοίνωνια

Τετάρτη

DXN Facebook Share Share on Facebook

Φεβ

20

Λαμπερά μαλλιά, εικόνα υγείας.

20. Φεβρουάριος 2013 Τετάρτη

Μια δεύτερη εικόνα της καλής υγείας του ανθρώπου, είναι και τα μαλλιά του.

Ατυχώς είναι αυτά που ταλαιπωρεί κύρια ο σύγχρονος άνθρωπος λες και από πείσμα, προκειμένου να τα καταστρέψει.

Αυτό συμβαίνει τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες.

Συχνές βαφές με συνθετικές χρώματα με αμμωνία, στερεωτικά ζελέ, λακ με προωθητικά αέρια, καθημερινό μπιστολάκι, τώρα τελευταία και ειδικά θερμαντικά μηχανήματα που τα κάνουν σπαστά, ή τα ισιώνουν.

Όλα αυτά εν μέσω πολυάριθμων χημείων προϊόντων, σαμπουάν που τα ισιώνουν, τα κατσαρώνουν, τα συντηρήσουν από το βάψιμο κτλ.

Το ευτύχημα είναι ότι η φύση λες και το ήξερε τους έδωσε τεράστια αντοχή, και τα εξόπλισε με μηχανισμούς τέτοιους που συνήθως, όχι πάντα, μπορούν έως κάποιου σημείου και ανταπεξέρχονται στο καθημερινό βασάνισμα που τους κάνουμε.

Ποια είναι όμως τα ουσιαστικά προβλήματα που αποκτούμε με όλα αυτά:

 1. Όλα τα χημεία βελτιωτικά κατά την γνώμη μας ( Στερεωτικά, ζελέ κτλ ) σε ένα μεγάλο ποσοστό απορροφούνται από το δέρμα και μπαίνουν στην κυκλοφορία του αίματος.
 2. Έχει αποδεδειχθεί ότι πολλά από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται κατά κόρον ( Αλουμίνιο, αμμωνία, κτλ ) είναι και επικίνδυνα τοξικά με χειροπιαστό παράδειγμα ότι στις ενδείξεις τους ( Κύρια σε βαφές ) κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, ή της γαλουχίας απαγορεύονται.
 3. Όπως και το δέρμα έτσι και η τρίχα επιβάλλεται να είναι καθαρή και ελεύθερη. ( Να αναπνέει ) Τα πολλά στερεωτικά δημιουργούν για δέρμα και τρίχα μια αποπνικτική ατμόσφαιρα.
 4. Το συχνό στέγνωμα των μαλλιών με το μπιστολάκι τους αφαιρεί την απαιτούμενη υγρασία, με αποτέλεσμα να θαμπώνουν και να δημιουργείται η ψαλίδα.
 5. Τέλος, στο δέρμα τις κεφαλής υπάρχουν και οι θύλακες ( Ριζες ) της τρίχας. Με όλες αυτές τις διαδικασίες ( καλλωπισμού ) εξασθενούν και δεν παράγουν τα συστατικά ανάπτυξης της τρίχας και αναδόμησης της. Έτσι στο βάθος του χρόνου διαπιστώνουμε αλλοίωση του όγκου της τρίχας, επιβράδυνση στην ανάπτυξη της έως και πτώση.

Η ξηροδερμία, η ακμή, ο κνησμός και η αλλεργίες είναι από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις παθήσεων του δέρματος της κεφαλής.

 

Διατηρήστε τα μαλλιά σας λαμπερά.

 • Επιλέξτε φυσικά σαμπουάν αξιόπιστων εταιριών.
 • Μην τα στεγνώνετε κάθε φορά με το μπιστολάκι και αν αυτό είναι αδύνατο έχετε την μεσαία σκάλα θερμότητας και από μακριά.
 • Συμβιβαστείτε με την μορφή τους και μην πειραματίζεστε προκειμένου να την αλλάξετε.
 • Ένα καλό, απλό κούρεμα που σας ταιριάζει είναι ιδανικό.

 

Φυσική προστασία DXN Pharmaceuticals.

Η DXN Pharmaceuticals έχει δημιουργήσει το ιδανικό σαμπουάν με Ganoderma Lucidum ή Reshi Gano που θα επαναφέρει στην τρίχα την λαμπρότητα και αντοχή της πρώτης σας νιότης.

Παράλληλα θα σας απαλλάξει από την ξηροδερμία, τον κνησμό την ακμή και κύρια την τριχόπτωση.

 Το σαμπουάν DXN Ganozhi σε συνδυασμό και με κάψουλες με το Ganoderma Lucidum ή Reshi Gano θα επαναφέρει τα ποθητά αποτελέσματα γρηγορότερα.

 

Γιώργος Ερυσιάνος


Επικοίνωνια

DXN Facebook Share Share on Facebook

Φεβ

19

Κρέμα προσώπου ανάπλασης.

19. Φεβρουάριος 2013 Τρίτη

Οι προδιαγραφές δεν αλλάζουν και στην απαιτούμενη από κάποια ηλικία και μετά κρέμα νυκτός.

Πάντα επιδιώκουμε ένα φυσικό, φυτικό προϊόν, χωρίς συντηρητικά που ουσιαστικά δεν θα αντικαταστήσει την φυσιολογική λειτουργία του δέρματος όπως έχουμε συνηθίσει, αλλά θα το βοηθά, παρακινεί να λειτουργεί μόνο του.

Θα του επαναφέρει, ή διατηρήσει την μικρο-κυκλοφορία του αίματος, θα το εμπλουτίσει ( Το αίμα ) με θρεπτικά, συστατικά απαραίτητα για την ανάπλαση των κυττάρων και θα διατηρεί την απαραίτητη υγρασία και σφριγηλότατα.

 

Συνήθως είναι κρέμες νυκτός, είναι πιο λιπαρές και για αυτό μετά από ένα πολύ καλό καθαρισμό τις χρησιμοποιούμε το βράδυ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε μια έντονη θεραπεία δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν και δυο φορές την ημέρα.

 

Υπενθυμίζω στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητη και η χρίση του Toner, Serum, γιατί θα προετοιμάσει την επιδερμίδα ιδανικά.

 

Ένα εκπληκτικό τέτοιο  προϊόν, έχει στην διάθεση μας η DXN Pharmaceuticals με την συμμετοχή εκτός από την φυσική βιταμίνη Ε από σιτηρά και με το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano.

Μάλιστα όταν συνδυαστεί και με τις κάψουλες Reishi Gano RG στην κατάλληλη δοσολογία τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Θα επαναφέρει και θα διατηρεί την λάμψη στο πρόσωπο, θα εξαφανίσει διχρωμίες ( Πανάδες, στίγματα, σπίλους ) θα επαναφέρει το οβάλ και πέρα του ότι θα εμποδίσει τον σχηματισμό νέων ρυτίδων, μέρα με την ημέρα θα μειώνει τις υπάρχουσες. 

 

Ganozhi E Nouroshing Night cream

Κρέμα ανάπλασης για την νύκτα.

Μοναδική αναπλαστική κρέμα για την νύκτα με ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες κι όλας ημέρες.

Η προσθήκη του Ganoderma εξασφαλίζει την ομαλοποίηση της ανάπλασης ακόμα και το βάθος του χρόνου.

 

Ωραίο είναι να διατηρούμε την νεανικότητα μας φυσικά, γιατί έτσι δεν προκαλούμε την φυσική λειτουργία του να λήξει πρόωρα.

Η επιλογή είναι δική σας !

 

Γιώργος Ερυσιάνος.

Επικοίνωνια

Δευτέρα

DXN Facebook Share Share on Facebook

Φεβ

18

Κρέμα προσώπου ημέρας.

18. Φεβρουάριος 2013 Δευτέρα

 

 

 

 

Η επιλογή μιας κρέμας ημέρας για το πρόσωπο πάντα χαρακτηριζόταν από της περισσότερες γυναίκες, ως κάτι αόριστο, χωρίς ποτέ να εμβαθύνουν στις πραγματικές τους ανάγκες.

Συνήθως επηρεασμένες από διαφημιστικά σλόγκαν αγόραζαν στη τύχη μια κρέμα ημέρας και άμα τους έκανε, είχε καλώς, άμα όχι προχωρούσαν στην επόμενη.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα και αν κάποια, κάποιος διαβάσει τις προηγούμενες δημοσιεύσεις, θα καταλάβει τα εξής:

     I.        Το δέρμα μας, δεν έχει ανάγκη να το ταΐσουμε ντε και καλά, με στοιχεία που το ίδιο παράγει. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αδρανοποιήσουμε τους μηχανισμούς του και να γεράσουμε μια ώρα γρηγορότερα.

   II.        Το δέρμα μας έχει ανάγκη από  την προστασία των εξωτερικών παραγόντων της ατμόσφαιρας. ( Ατμοσφαιρικούς ρύπους, ηλιακή ακτινοβολία κτλ )

  III.        Η προστασία που χρειάζεται θα πρέπει να είναι εναρμονισμένη με όλα εκείνα τα φυσικά στοιχεία, έτσι ώστε να μην διαταραχτεί με τοξίνες που σαν συνέπεια θα έχουν την διαταραχή της μικρο-κυκλοφορίας του αίματος, μιας και αυτό είναι υπεύθυνο για την φυσιολογική του λειτουργία.

 IV.        Το δέρμα θα πρέπει να είναι πάντα καθαρό, με τους πόρους του ανοικτούς.

   V.        Το δέρμα θα πρέπει να διατηρεί το κατάλληλο ποσοστό υγρασίας. Δηλαδή ούτε να το αφήνουμε στεγνό, ξερό, αλλά ούτε να αισθανόμαστε ότι κάτω από την κρέμα ημέρας που του βάλαμε είναι ιδρωμένο, λιπαρό.

Αμέσως μετά ανάλογα με την ηλικία μας ενεργούμε όχι τόσο στην κρέμα ημέρας που είναι απαραίτητη σε όλες, αλλά στα Toner, Serum, που θα χρησιμοποιήσουμε και κύρια στις κρέμες νυκτός.

Χονδροειδέστατος κανόνας θα μπορούσα να πω ότι είναι ο εξής και αυτό γιατί από άνθρωπο σε άνθρωπο το δέρμα έχει διαφορές:

     I.        Μετά από ένα καλό καθαρισμό και όταν δεν υπάρχουν προβλήματα ακμής από τα 18 μας χρόνια πρέπει να χρησιμοποιούμε κρέμα προστασίας, ημέρας. Το βράδυ αφήνουμε το δέρμα μας καθαρό, χωρίς επί πρόσθετη βοήθεια.

   II.        Περίπου στα 25 εκτός από την κρέμα ημέρας, χρειαζόμαστε και ένα Toner. Αυτό θα ενισχύσει την μικρο-κυκλοφορία, χωρίς να διαταράσσει τις λειτουργίες της.

  III.        Κοντά στα 30 θα απαιτηθεί και η κρέμα νυκτός. Πάντα ως υποβοηθητική των λειτουργιών του δέρματος και ΟΧΙ ως αντικαταστατής.

Εξ υπακούετε, ότι η επιλογή όποιου προϊόντος και αν κάνουμε θα πρέπει να έχει τις εξής βασικές προδιαγραφές:

ü  Να είναι ένα πιστοποιημένο φυσικό, φυτικό προϊόν. ( Τα βότανα είναι βότανα και το λίπος ( Τυχαία το αναφέρω ) της φάλαινας είναι άλλο. Δεν μας ενδιαφέρουν τα βλαστοκύτταρα της καμήλας, ούτε και το κολλαγόνο των βοοειδών. )

ü  Να μην έχει τοξικά συντηρητικά. ( Υπάρχουν συντηρητικά που έχει αποδεδειχθεί ότι είναι καρκινογόνα και παρόλα αυτά εταιρίες τα χρησιμοποιούν προκειμένου το προϊόν τους να έχει μεγάλη διάρκεια στο ράφι. )

ü  Η σύνθεση του να μας καλύπτει την λογική της φυσιολογικής λειτουργίας του δέρματος αποδεδειγμένα.  ( Το κόκκινο κουκουνάρι, σε συνδυασμό με τα φύλλα γερασμένης  βελανιδιάς, περισσότερο μοιάζει με έργο επιστημονικής φαντασίας, παρά με σύνθεση ενός αποτελεσματικού προϊόντος. Ατυχώς και τέτοια έχουν δει τα μάτια μου. )

 

Κλασική ναι μεν, αλλά αποδεδειγμένη πρωτοπορία.

Η DXN Pharmaceuticals πρωτοπόρα σε έρευνα με τεκμηρίωση, απέδειξε και παγκόσμια έγινε αποδεκτό ( In Vivo, & In Vitro ) ότι το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano επαναφέρει και διατηρεί την μικρο-κυκλοφορία του αίματος, ομαλοποιώντας έτσι όλες τις λειτουργίες του οργανισμού.

Εν προκειμένου το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano επαναφέροντας και διατηρώντας την μικρο-κυκλοφορία στον υποδόριο ιστό του δέρματος, επαναφέρει και διατηρεί και όλες του τις λειτουργίες:

         I.        Την απαραίτητη και απαιτούμενη ανάπλαση των κυττάρων του.

        II.        Την παραγωγή κολλαγόνου.

      III.        Την παραγωγή ελαστίνης.

      IV.        Την διατήρηση της υγρασίας του.

       V.        Την τοπική επιδιόρθωση όπου είναι απαραίτητη. ( Ρυτίδες, στίγματα γήρανσης, ελαστικότητα, ερυθρές κηλίδες, σκληρύνσεις, ξηροδερμία, αφυδάτωση,  κ.α. )

Πέρα λοιπών από της κάψουλες με το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano που θα βοηθήσουν όλο τον οργανισμό ( Κατά συνέπεια και το δέρμα ) έχει δημιουργήσει και δυο ακόμα καλλυντικά προϊόντα που θα σας προστατευόσουν την ημέρα.

Ganozhi E UV Defense Day cream

Εξασφαλισμένη προστασία όλη μέρα.

Κρέμα αντί-γήρανσης τροφής και προστασίας για την ημέρα με Ganoderma. Ο δείκτης προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου την καθίστα προϊόν επιλογής κύρια για την ηλιόλουστη χώρα μας.

Ganozhi E Hydrasoft Toner

Η απαραίτητη προετοιμασία του δέρματος.

Θα δημιουργήσει το απαραίτητο υπόστρωμα υποδοχής της κρέμας και με το Ganoderma θα ενεργοποιήσει με τον ποιο φυσικό τρόπο το απαραίτητο κολλαγόνο και την ελαστίνη.

 

Δυο προϊόντα επιλογής για όλες τις ηλικίες που δεν υπόσχονται θαύματα, αλλά κάνουν κύρια σε συνδυασμό με τις κάψουλες.

 

Γιώργος Ερυσιάνος

Επικοίνωνια

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Greece 2011