This website is using cookies. Learn more..
 • ganoderma ganoderma-text ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
  ΒΟΤΑΝΟ. ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΔΩ
  ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΧΡΗΣΗ
  ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
 • ganoderma ΜΟΝΤΕΛΟ "ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ" Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ
  ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ
  ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ.
 • ganoderma ΚΑΝΤΕ ΤΟ
  ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ DXN!
  ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΓΙΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ! ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΦΤΑΣΤΕ ΨΗΛΑ!
video ΕΛΑΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
2013 Μάιος
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Εγγραφή Newsletter

Όνομα :

E-mail:

Phone:

Πληροφορίες προϊόντων
Επιχειρηματική Ευκαιρία

Type the word!

captcha
Get a new text!

Σας τηλεφωνούμε εμείς!

Αν νιώθετε ότι προτιμάτε να μιλήσετε για αυτή την επιχειρηματική ευκαιρία με εμένα ή με κάποιον από τους συνεργάτες μου, παρακαλώ
το όνομά σας:

 

Please enter your country code next to your phone number!

Τηλέφωνο:

 

Ταυτότητα Skype:

 

ή το e-mail σας:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

Μάι

31

Ζαχαρώδης διαβήτης.

31. Μάιος 2013 Παρασκευή

Η πιο ύπουλη ασθένεια του σύγχρονου ανθρώπου.

Γλυκά, γλυκά σε κατασπαράζει για να καταλήξεις βασανιστικά στον θάνατο.

Σε ότι αφορά την νόσο ο κάθε ένας από εσάς μπορεί να ανατρέξει στο σχετικό δημοσίευμα του blog, όπου σήμερα απλά θα επισημάνω δυο, τρία βασικά προβλήματα που δημιουργεί η νόσος αυτή.

        I.            Καταστρέφει τα αγγεία. Έχει αποδεδειχθεί ότι το πρώτο σύστημα που κινδυνεύει άμεσο είναι αυτό το καρδιαγγειακό.

Η απόφραξη των αγγείων είναι δεδομένη, όπου αυτό επιφέρει των θάνατο των κυττάρων, κατά συνέπεια των ιστών για να καταλήξει σε όργανα και συστήματα.

      II.            Στο πέρασμα του χρόνου καταστρέφει τους νεφρούς όπου εκεί τα προβλήματα είναι ανεξέλεγκτα.

    III.            Τέλος δημιουργεί προβλήματα τύφλωσης για να καταλήξει σε σωρεία εγκεφαλικών επεισοδίων και εμφραγμάτων του μυοκαρδίου.

Και όλα αυτά συμβαίνουν σε τόσο αργούς ρυθμούς έως ενός σημείου, που ο ασθενείς ή δεν έχει διαπιστώσει την πάθηση του, ή την αγνοεί.

Στο σημείο όμως μηδέν τα πράγματα είναι δύσκολα για να μην πω μη ανατάξιμα.

 

Διαβήτης και Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano.

Η φύση πολλές φορές μας έχει εκπλήξει με τα κατορθώματα της αρκεί να μάθεις να την παρατηρείς.

Από την μια μας τρομάζουν τα φυσικά εκείνα ακραία φαινόμενα που στο πέρασμα τους καταστρέφουν ως τιμωρός τα πάντα και από την άλλη μας αγαλλιάζουν την ψυχή οι ομορφιές και τα ευεργετήματα της.

Όπως και στα θέματα υγείας.

Από την μια σε τρομάζουν εξαρτισηογόνες ουσίες της που σε καθιστούν έρμαιο τους, ( Ναρκωτικές και παραίσθησηογόνες ουσίες ) αλλά από την άλλη μας προσφέρει το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano που μόνο καλό έχει να μας προσφέρει.

 

Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano γνωστό σε όλους μας ( Αν δεν το ξέρετε ανατρέξτε στην αναλυτική του παρουσίαση στο Blog ) για την θαυματουργή του δράση σήμερα παγκοσμίως.

Χωρίς παρενέργειες, χωρίς ανεπιθύμητες πυκνότητες στο αίμα, με τον πλέον ευγενή τρόπο επιδιορθώνει και διατηρεί όλο το καρδιαγγειακό μα σύστημα σε άψογη κατάσταση.

 

Ρυθμίζει την ρευστότητα στο αίμα και το εμπλουτίζει σε οξυγόνο ( Μοναδική πηγή ζωής ) και θρεπτικές ιαματικές ουσίες προσφέροντας σε όλα τα κύτταρα του σώματος μας ότι χρειάζονται για την σωστή, τακτική ανάπλαση τους.

Και να ήταν μονά αυτά, ίσως δεν θα το χαρακτήριζα θαύμα της φύσης.

Με τις 300 και πλέων ιαματικές και θρεπτικές του ουσίες χαρίζει στον άνθρωπο ένα πέπλο προστασίας αιώνια.

 

Κλινικά σε ανατολή και δύση σήμερα το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano έχει αποδείξει ότι έχει πολλές ενδείξεις σε παθήσεις που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο.

Για τον ζαχαρώδη όμως διαβήτη είναι ιδανικό !

Για εμένα προσωπικά δεν πρέπει να υπάρχει ασθενής του ζαχαρώδη διαβήτη που να μην λαμβάνει καθημερινά Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano γιατί:

        I.            Είναι αυτό που θα του προστατεύει τα αγγεία όλου του σώματος και κύρια της καρδίας από το νόσημα του.

      II.            Είναι αυτό που θα του διατηρήσει όλες τις λειτουργίες του οργανισμού του στα φυσιολογικά επίπεδα προστατεύοντας κύρια νεφρούς, συκώτι, αλλά και πάγκρεας.

    III.            Είναι αυτό που δεν θα επιτρέψει  στο νόσημα του να επεκταθεί στο καταστροφικό του για τον οργανισμό έργο.

    IV.            Είναι αυτό που θα διατηρεί ισχυρό το ανοσοποιητικό σύστημα κάθε ασθενούς.

      V.            Τέλος είναι αυτό που δεν θα του δώσει μόνο ελπίδα για ίαση, αλλά αργά η γρήγορα θα την κάνει, αρκεί κάνεις να το πιστέψει και σχολαστικά να το λαμβάνει.

 

Συνιστώμενη δοσολογία για τον ζαχαρώδη διαβήτη:

 I.            Spirulina.

Αρχικά για τρις μήνες απαραίτητα θα πρέπει να λαμβάνουμε Spiroulina έτσι ώστε να ομαλοποιηθεί η λειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα, κύρια σε λεπτό και παχύ έντερο, σε ότι αφορά την απορρόφηση και τον μεταβολισμό.

2 ταμπλέτες εξ αρχής της θεραπείας, πρωί, μεσημέρι, βράδυ και επανάληψη μετά από ένα έτος.

 

II.            Reishi Gano RG.

1 κάψουλα το πρωί για 5 ημέρες. Την 6η ημέρα προσθέτουμε και 1 κάψουλα το μεσημέρι. Την 11η μέρα προσθέτουμε και 1 κάψουλα το απόγευμα. Πάντα με άδειο στομάχι και άφθονο νερό.

 

III.            Canocelioum.

Την 6η ημέρα της ενάρξεως της θεραπείας προσθέτουμε 1 κάψουλα το πρωί. Την 11η ημέρα προσθέτουμε άλλη 1 το μεσημέρι. Τέλος την 16η προσθέτουμε άλλη 1 κάψουλα το πρωί.

 

IV.            Reishi Gano Coffee.

Καλό θα είναι να αντικαταστήσουμε τον καφέ που πίνουμε με ένα καφέ της αρεσκείας μας από την ποικιλία σε γεύσεις με γανόδερμα.

 

Το δασολογικό σχήμα αυτό καλύπτει όλους τους τύπους του διαβήτη όπου μέρα με την ημέρα θα τους κάνει να αισθανθούν όλη την διαδικασία ανάρρωσης.

Στην περίπτωση όμως προχωρημένων καταστάσεων επί σειρά ετών και χρήσης ινσουλίνης θα πρότεινα τα εξής:

 

V.            Cordyceps & Cordypine.

Επίσης υπάρχουν δυο μοναδικά  φυσικά ιάματα προϊόντα και αυτά της DXN Pharmaceuticals που αφενός  θα συνεργαστούν άψογα με το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano, αλλά και αφετέρου θα  δώσουν την δυνατότητα σύντομης ανάταξης ως προς την δύναμη του σώματος από την εξάντληση που προκαλεί ο ζαχαρώδης διαβήτης.

Το Cordyceps υπάρχει σε κάψουλες και μας βοηθά στην ενδυνάμωση των πνευμόνων και την μεταφορά οξυγόνου από αυτούς στο αίμα.

Επίσης  βοηθά στην γενική ενδυνάμωση όλων των μυών ( Γραμμωτών και λείων ) και τέλος ομαλοποιεί όλες τις λειτουργίες του ορμονικού συστήματος.

Είναι και αυτό προσαρμογόνο ίαμα και δεν έχει παρενέργειες.

Μπορούμε να προσθέσουμε 1 κάψουλα το πρωί και 1 το μεσημέρι.

Εναλλακτικά και για μεγαλύτερη άμεση ενέργεια υπάρχει και το Cordypine που είναι η φυσική ζύμωση του Cordyceps με ανανά.

Γνωστό το Cordyceps από παλαιότερο δημοσίευμα μας και σε ότι αφορά τον Ανανά ξέρουμε όλοι ότι έχει έντονες αντιοξειδωτικές δράσεις και σε μεγάλη περιεκτικότητα βιταμίνες C, όλο το σύμπλεγμα Β, Ε, D, και Κ.

1 δοσομετρηκή μεζούρα 20 ml κάθε πρωί αραιωμένη σε κρύο νερό η χυμό ανανά, πορτοκάλι κτλ χωρίς ζάχαρη για ένα μήνα. Διακοπή και επανάληψη μετά από ένα μήνα.

 

VI.            Myco Veggie.

Για εμένα προσωπικά είναι το απαραίτητο διατροφικό συμπλήρωμα κάθε διαβητικού ατόμου γιατί θα του συμπληρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός του για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες που προκύπτουν από την πάθηση του. Είναι ένα μείγμα επιλεγμένων βοτάνων, λαχανικών, φρούτων και μπαχαρικών σε σκόνη χωρίς ζάχαρη και λιπαρά.

1 δοσομετρηκή μεζούρα αραιωμένη σε νερό, ή χυμό χωρίς ζάχαρη 20 λεπτά πριν από τα κυρίως γεύματα.

 

Ζαχαρώδης διαβήτης.

Δεν τον υποτιμάμε, δεν μας τρομάζει και τον αντιμαχόμαστε με σύμμαχο την φύση και γιατί ΟΧΙ έως την τελική εξάλειψη του !

 

Διευκρίνιση:

Το ενδεικτικό δασολογικό σχήμα που αναφέρω, όπως σε όλα τα ιάματα, φαρμακευτικά σκευάσματα αναφέρεται σε άτομα φυσιολογικών καταστάσεων και ορίων.

Δηλαδή, κανονικού ύψους, κανονικού σε σχέση βάρους άτομο.

( Οι πρόβλεψη είναι για γυναίκες από 1,60 έως 1,80 και σε βάρος από 50 έως 85 κιλά και για άνδρες από 1,60 έως 1,90 και βάρους από 60 έως 100 κιλά. )

Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αυξηθεί το δασολογικό σχήμα, ή να μειωθεί.

Το ίδιο συμβαίνει και σε ότι αφορά τις κακίες και βλαβερές συνήθειες.

Δηλαδή, άλλο είναι να καπνίζουμε 10 - 20 τσιγάρα την ημέρα και άλλο να μην μας φτάνουν 50 ή 60.

Άλλο είναι να πίνουμε 1 μπύρα την ημέρα και άλλο να θέλουμε ένα καφάσι μπύρες συνοδεία ούζου και τσίπουρου.

Και σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει ανάλογη αύξηση του δασολογικού σχήματος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, κλινικές αποδείξεις και γνώμη, επικοινωνήστε μαζί μας ανεπιφύλακτα.

 

 

Γιώργος Ερυσιανος Κυριακού.

Φαρμακοποιός.

 


Επικοίνωνια

DXN Facebook Share Share on Facebook

Μάι

30

Υπέρταση.

30. Μάιος 2013 Πέμπτη

Την αναφορά μας στην υπέρταση και τα αίτια που την προκαλούν έχουμε δημοσιεύσει εκτεταμένα σε παλαιότερες αναρτήσεις μας. ( Αναζητήστε το θέμα στα περιεχόμενα του BLOG )

Σίγουρα είναι ένα νόσημα που απασχολεί πολλούς από εμάς, ( Προσωπικά πιστεύω ότι η κάθε οικογένεια έχει τουλάχιστον και ένα δικό της άτομο ) με απρόβλεπτες συνέπειες.

Εκεί που θα ήθελα να σταθώ σήμερα ιδιαίτερα είναι η δυσκολία που αντιμετωπίζουμε στο να την ρυθμίσουμε, το πόσο εύκολα ενώ την είχαμε ρυθμίσει μπορεί να μας απορυθμιστεί και το χειρότερο στις συνέπειες της νόσου καθώς και τις παρενέργειες που μας προκαλούν τα ειδικά αντί υπερτασικά  φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα.

 

Ας τα βάλουμε από την αρχή.

Συνήθως την υπέρταση την ανακαλύπτουμε από ενα τυχαίο γεγονός. ( Αδικαιολόγητη έξαψη, ερυθρότητα του προσώπου, ενοχλητικός ήπιος πονοκέφαλος κτλ )

Μετά από μια σειρά εξετάσεων και μετρήσεων, ο ειδικός γιατρός αναγκαστικά μας χορηγεί κάποια φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, συνήθως κάποια  δίαιτα και αρχίζουμε να προσπαθούμε να την ρυθμίσουμε.

Ένα  χάπι το πρωί από αυτό, μισό το βράδυ από εκείνο και ξανά μέτρημα.

 Η διαδικασία αυτή κρατά αρκετούς μήνες με σύνηθες φαινόμενο την απότομη πτώση της πιέσεως και κατά συνέπεια, εξάντληση και ζαλάδα, ή και γιατί όλα τα φάρμακα δεν ταιριάζουν σε όλους με αποτέλεσμα κάποια από αυτά να μας ενοχλούν ( Ως παρενέργειες έχουν συνήθως τα συγκεκριμένα φάρμακα την έντονη εξάντληση, ναυτία κ.α. )

Μετά συνήθως το πέρας τριών έως έξη μηνών  θεωρούμε ότι έχουμε το ποθητό αποτέλεσμα με ελέγχους κατά καιρούς το επιβεβαιώνουμε.

Σύνηθες όμως είναι μετά από δέκα με δώδεκα μήνες η αγωγή με τα συγκεκριμένα φάρμακα να αλλάζει και οι λόγοι είναι οι εξής.

Α) Ο οργανισμός μας έχει συνηθίσει το συγκεκριμένο φάρμακο και πια δεν αντιδρά.

Β) Ο οργανισμός μας δεν μπορεί να αποβάλει λόγο βλάβης των νεφρών όλη την ποσότητα της δραστικής ουσίας του φαρμάκου και δημιουργούνται υψηλότερα επίπεδα  στο αίμα με συνέπια την υπόταση.

Γ) Υπήρξε εκ νέου μεταβολή σε ένα παράγοντα που μας δημιουργούσε την υπέρταση και θέλουμε άλλο δασολογικό σχήμα.

Δ) Τέλος, το κρύο, ή η ζέστη αλλάζει την διατομή των αυλών των αγγείων, όπου αυτό είναι ικανό να μας κάνει διαφορά.

Ολοκληρώνοντας την αναφορά θα κάνω την επισήμανση ότι η υπέρταση θεωρείται χρόνια ασθένεια και τα φάρμακα που την αντιπαλεύουν ο ασθενής θα τα λαμβάνει για όλη του την ζωή.

Αυτό συμβαίνει γιατί έως σήμερα η επιστημονική έρευνα έδωσε λύσεις στο σύμπτωμα της υπέρτασης και όχι την αίτια.

 

Μια άλλη άποψη μας έδωσε η φύση.

Κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano λογο της πολλαπλής δράσεως του, έχει την δυνατότητα άμεσο να βοηθήσει τον οργασμό να έχει ρυθμισμένη σταθερά την πίεση του και σε βάθος χρόνου την ταση εως καταργιση των φαρμακων.

Αυτό συμβαίνει γιατί ως γνωστό το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano είναι προσαρμογόνο αφενός και αφετέρου από την δομή της δραστικότητας του που είναι η εξής:

        I.            Ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος ως προς την ροη και την ποιότητα, σύνθεση.

      II.            Μεταφέροντας δια μέσου του αίματος οξυγόνο, θρεπτικές και ιαματικές ουσίες επιτυγχάνει την επιβεβλημένη ανάπλαση των κυττάρων ακόμα και των αιμοφόρων αγγείων.

    III.            Με τα 300 και πλέων δραστικά του συστατικά, κύρια με το Γανοδερμικό οξύ αρχίζει σιγά, σιγά να επαναφέρει όλες τις λειτουργίες του οργανισμού σε φυσιολογικά επίπεδα.

Κατά συνέπεια, μαθηματικά είναι βέβαιο ότι δρώντας στην ρίζα του κακού το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano θα φτάσει και σε αυτή που προκαλεί την υπέρταση.

Σε εμάς απομένει η σχολαστική καθημερινή του λήψη και το αποτέλεσμα θα έρθει.

 

Συνιστώμενη δοσολογία για την υπέρταση:

        I.            Spirulina.

Αρχικά για τρις μήνες απαραίτητα θα πρέπει να λαμβάνουμε Spiroulina έτσι ώστε να ομαλοποιηθεί η λειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα, κύρια σε λεπτό και παχύ έντερο, σε ότι αφορά την απορρόφηση και τον μεταβολισμό.

2 ταμπλέτες εξ αρχής της θεραπείας, πρωί, μεσημέρι, βράδυ και επανάληψη μετά από ένα έτος.

 

      II.            Reishi Gano RG.

1 κάψουλα το πρωί για 5 ημέρες. Την 6η ημέρα προσθέτουμε και 1 κάψουλα το μεσημέρι. Την 11η μέρα προσθέτουμε και 1 κάψουλα το απόγευμα. Πάντα με άδειο στομάχι και άφθονο νερό.

 

    III.            Canocelioum GL

Την 6η ημέρα της ενάρξεως της θεραπείας προσθέτουμε 1 κάψουλα το πρωί. Την 11η ημέρα προσθέτουμε άλλη 1 το μεσημέρι. Τέλος την 16η προσθέτουμε άλλη 1 κάψουλα το πρωί.

 

    IV.            Reishi Gano Coffee.

Καλό θα είναι να αντικαταστήσουμε τον καφέ που πίνουμε με ένα καφέ της αρεσκείας μας από την ποικιλία σε γεύσεις με γανόδερμα.

 

Το δασολογικό αυτό σχήμα θα το διατηρήσουμε μέχρι της αποκατάστασης του προβλήματος.

Λογικά από τον δεύτερο μήνα της θεραπείας θα διαπιστώσουμε ότι η πίεση μας αρχίζει να σταθεροποιείται στα φυσιολογικά επίπεδα.

Περίπου τον τέταρτο με έκτο μήνα θα αρχίσουμε να μειώνουμε την δοσολογία των φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων έως την στιγμή που θα καταργηθούν.

Το γεγονός ότι η θεραπεία με Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano δεν έχει την ίδια χρονικά απόδοση σε όλους μας αποδεικνύει τα εξής:

Α)   Δεν έχουμε όλοι τα ίδια αίτια υπέρτασης.

Β)   Δεν έχουμε όλοι την ίδια βαρύτητα υπέρτασης ( Άλλο μας ανέβαινε η πίεση κοντά στο 20 χωρίς φάρμακα και χαρακτηριστήκαμε υπερτασικοί και άλλο γύρο στο 15. )

Γ)   Δεν έχουμε όλοι τον ίδιο οργανισμό, τα ίδια προβλήματα, την ίδια διαβίωση και συνήθειες.

Αυτό άλλωστε είναι και μια αυταπόδεικτη απάντηση ότι το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano αφενός δρα στην ρίζα του κακού και αφετέρου ότι αναδομεί την λειτουργία όλου του οργανισμού.

Θυμίζω ότι το Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano όχι μόνο είναι απαλλαγμένο παρενεργειών, αλλά αντίθετα προστατεύει όλα τα όργανα ( Νεφρούς και συκώτι κύρια ) που εμπλέκονται στην διαδικασία αποβολής των τοξινών.

 

Διευκρίνιση:

Το ενδεικτικό δασολογικό σχήμα που αναφέρω, όπως σε όλα τα ιάματα, φαρμακευτικά σκευάσματα αναφέρεται σε άτομα φυσιολογικών καταστάσεων και ορίων.

Δηλαδή, κανονικού ύψους, κανονικού σε σχέση βάρους άτομο.

( Οι πρόβλεψη είναι για γυναίκες από 1,60 έως 1,80 και σε βάρος από 50 έως 85 κιλά και για άνδρες από 1,60 έως 1,90 και βάρους από 60 έως 100 κιλά. )

Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αυξηθεί το δασολογικό σχήμα, ή να μειωθεί.

Το ίδιο συμβαίνει και σε ότι αφορά τις κακίες και βλαβερές συνήθειες.

Δηλαδή, άλλο είναι να καπνίζουμε 10 - 20 τσιγάρα την ημέρα και άλλο να μην μας φτάνουν 50 ή 60.

Άλλο είναι να πίνουμε 1 μπύρα την ημέρα και άλλο να θέλουμε ένα καφάσι μπύρες συνοδεία ούζου και τσίπουρου.

Και σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει αύξηση του δασολογικού σχήματος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Γιώργος Ερυσιάνος Κυριακού.Επικοίνωνια

DXN Facebook Share Share on Facebook

Μάι

29

Ανοσοποιητικό.

29. Μάιος 2013 Τετάρτη

Συχνά το ακούμε και το διαβάζουμε αλλά πραγματικά έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι για τον κάθε ένα μας να έχει ισχυρό ανοσοποιητικό ?

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι εκείνο που ευθύνεται για την καλή, ή κακή λειτουργία του οργανισμού.

 

Τα αίτια που προκαλούν τον κλονισμό του ανοσοποιητικού μας συστήματος, ως γνωστό είναι πολλά, μα κύρια σε εμάς τους ανθρώπους των πόλεων είναι τα εξής:

        I.            Το κάπνισμα.

      II.            Οι ρύποι του περιβάλλοντος.

    III.            Οι τοξίνες.

    IV.            Τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα και με κυρίαρχα τα αντιβιοτικά.

      V.            Τέλος το στρες και ο κακός προγραμματισμός της διαβίωσης μας.

 

Οι συνέπειες ενός πεσμένου ανοσοποιητικού είναι επίσης πολλές και ποικίλες με βασικές κατηγορίες τις εξής:

        I.            Το πρόσφορο έδαφος σε όλα τα αυτοάνοσα νοσήματα για να εκδηλωθούν.

      II.            Συχνές αδιαθεσίες. ( Κρυολογήματα, ιώσεις κτλ )

    III.            Ατονία, εξάντληση, κόπωση.

 

Υποχρέωση μας είναι να εξασφαλίζουμε σε εμάς και την οικογένεια μας ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα μιας και γίνεται εύκολα κατανοητό ότι οι συνέπιες της πεσμένης άμυνας μας επιφυλάσσει εκπλήξεις

 

Πως μπορούμε να διατηρούμε την άμυνα μας σε υψηλό επίπεδο.

 

A.      Με την σωστή ισορροπημένη τροφή.

Η διατροφή μας θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τα πάντα.

Κρέας, ψάρι, ζυμαρικά, όσπρια, λαχανικά και φρούτα.

Δεν πρέπει να την αντιμετωπίζουμε ως καθημερινή αγγαρεία και στο τέλος να καταλήγουμε σε γρήγορες πρόχειρες λύσεις απλά για να καλύψουμε το αίσθημα της πείνας.

Σχεδιάζουμε το μενού της εβδομάδας με φαντασία και επιβάλουμε κύρια στα παιδιά μας και άλλες γεύσεις εκτός από τις πατάτες τις τηγανίτες και την μπριζόλα.

 

B.      Με την καθημερινή σωματική άσκηση.

Σπίτι δαυλιά, δαυλιά σπίτι ναι μεν είναι ο κανόνας, αλλά δεν είναι η λύση.

Αφήνουμε έστω το αυτοκίνητο μας στο παρκιν και παίρνουμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς μια από την επόμενη στάση για να βαδίσουμε έστω και έτσι.

 

C.      Με την αποτοξίνωση του οργανισμού μας.

Επιβεβλημένη και αυτή τουλάχιστον δυο φορές τον χρόνο.

Στο χθεσινό μας δημοσίευμα αναφερθήκαμε στην αποτοξίνωση εκτεταμένα.

 

D.      Με την βοήθεια της φύσης.

Η φύση μας έχει χαρίσει απλόχερα πολλές και αξιόπιστες λύσεις.

Λύση όμως επιλογής είναι αυτή με την λήψη Γανοδέρματος ( Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano ) του Cordyceps και της Spiroulinas.

Τρία μοναδικά θεραπευτικά ιάματα ( Τα δυο πρώτα είναι και προσαρμογόνα ) που πέρα των άλλων ευεργετημάτων τους, θα επαναφέρουν και θα διατηρήσουν τις άμυνες του οργανισμού σε υψηλό επίπεδο χαρίζοντας υγεία.

 

Μοναδικός τρόπος συντήρησης:

        I.            Reishi Gano.  

Το Γανόδερμα Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano έχουμε την δυνατότητα να το λαμβάνουμε και με τον καφέ ή το τσάι μας.

Αντικαταστήσετε λοιπών το καθημερινό σας καφέ με έναν με Γανόδερμα, έτσι ώστε χωρίς να αγχωθείτε να λαμβάνεται την ποσότητα που χρειάζεστε σε mg Reishi Gano.

3 καφέδες την ημέρα, ή τσάι είναι απαραίτητα.


      II.            Spiroulina.

Η πλούσια σε βιταμίνες και ίνες, σε συνδυασμό με την μεγάλη περιεκτικότητα της χλωροφύλλης που περιέχει η σύνθεση της θα  σας διατηρεί σε φυσιολογικά επίπεδα την λειτουργία του γαστρεντερικού για σωστή απορρόφηση θρεπτικών και ιαματικών ουσιών καθώς και θα διατηρεί ρυθμισμένο τον μεταβολισμό σας.

2 ταμπλέτες κάθε πρωί.

 

Έφοδος ενίσχυσης του ανοσοποιητικού.

 

        I.            Spiroulina.

Εκμεταλλευόμενοι τα προαναφερόμενα ευεργετήματα της Spiroulina έχουμε:

2 ταμπλέτες πρωί, μεσημέρι, βράδυ για τρις μήνες. Διακοπή 3 μήνες και επανάληψη.

 

      II.            Reihsi Gano RG.

Το ώριμο Γανόδερμα με τα 300 δραστικά του συστατικά, πρωτίστως θα επαναφέρει την σωστή κυκλοφορία του αίματος τόσο σε ροη όσο και σε σύνθεση ( Οξυγόνο θρεπτικές και ιαματικές ουσίες ) και άμεσα θα επαναφέρει όλες τις λειτουργίες του οργανισμού σε φυσιολογικά επίπεδα ενισχύοντας κάθετα τις άμυνες.

1 κάψουλα κάθε πρωί για 5 ημέρες. Την 6η ημέρα θα προσθέσουμε και 1 κάψουλα το μεσημέρι. Την 11η ημέρα θα προσθέσουμε και 1 κάψουλα το απόγευμα.

 

    III.            Canocelioum GL.

Το μικκύλιο του Γανοδέρματος συνεργάζεται άψογα με το ώριμο ενισχύοντας την δράση του, αλλά κύρια βοηθά στην μεταφορά του οξυγόνου από τους πνεύμονες στο αίμα δίνοντας έτσι περισσότερη ενέργεια.

Από την πρώτη ημέρα έναρξης της θεραπείας 1 κάψουλα το πρωί. Την 11η ημέρα θα προσθέσουμε και μια το μεσημέρι.

Η θεραπεία εφόδου θα διαρκέσει για τρις μήνες και θα ενταχτούμε στην αγωγή συντήρησης. Καλό είναι να επαναλαμβάνεται κάθε ένα έτος.

 

Έφοδος ενίσχυσης μετά από μακροχρόνια ασθένεια.

 

        I.            Spirulina.

2 ταμπλέτες πρωί, μεσημέρι, βράδυ για τρις μήνες. Διακοπή 3 μήνες και επανάληψη.

 

      II.            Canocelioum GL.

1 κάψουλα κάθε πρωί για 5 ημέρες. Την 6η ημέρα θα προσθέσουμε και 1 κάψουλα το μεσημέρι. Την 11η ημέρα θα προσθέσουμε και 1 κάψουλα το απόγευμα.

 

    III.            Cordypine.

Φυσική ζύμωση ποικιλίας Cordyceps και ανανά που θα τονώσει τον οργανισμό άμεσα και σε διάρκεια. Το Cordyceps θα ενισχύσει κάθετα την λήψη οξυγόνου και στο τελευταίο κύτταρο του σώματος, ενώ παράλληλα θα δυναμώσει όλους του μυς.

Ο ανανάς πλούσιος και μοναδικός σε βιταμίνες θα προσφέρει στον οργανισμό αυτό που δεν μπορεί ο ίδιος να συνθέσει.

20ml διαλυμένο σε κρύο  νερό ή χυμό ανανά κάθε πρωί για δυο μήνες.

Διακοπή ένα μήνα και επανάληψη.

Η θεραπεία θα διαρκέσει 5 μήνες και θα εξακολουθήσουμε την θεραπεία συντηρήσεις.

Εάν παραστεί ανάγκη θα επαναληφτεί μετά από ένα έτος περίπου.

 

Διευκρίνιση:

Το ενδεικτικό δασολογικό σχήμα που αναφέρω, όπως σε όλα τα ιάματα, φαρμακευτικά σκευάσματα αναφέρεται σε άτομα φυσιολογικών καταστάσεων και ορίων.

Δηλαδή, κανονικού ύψους, κανονικού σε σχέση βάρους άτομο.

( Οι πρόβλεψη είναι για γυναίκες από 1,60 έως 1,80 και σε βάρος από 50 έως 85 κιλά και για άνδρες από 1,60 έως 1,90 και βάρους από 60 έως 100 κιλά. )

Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αυξηθεί το δασολογικό σχήμα, ή να μειωθεί.

Το ίδιο συμβαίνει και σε ότι αφορά τις κακίες και βλαβερές συνήθειες.

Δηλαδή, άλλο είναι να καπνίζουμε 10 - 20 τσιγάρα την ημέρα και άλλο να μην μας φτάνουν 50 ή 60.

Άλλο είναι να πίνουμε 1 μπύρα την ημέρα και άλλο να θέλουμε ένα καφάσι μπύρες συνοδεία ούζου και τσίπουρου.

Και σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει αύξηση του δασολογικού σχήματος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Γιώργος Ερυσιάνος Κυριακού.


Επικοίνωνια

DXN Facebook Share Share on Facebook

Μάι

28

Αποτοξίνωση.

28. Μάιος 2013 Τρίτη

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στην ανάγκη αποτοξίνωσης χωρίς ωστόσο αρκετοί να συνειδητοποιούν πόσο απαραίτητη είναι για τον οργανισμό μας.

Σε άλλους, που έχουν μπει στην διαδικασία να προσαρμόσουν την διατροφή και ζωή τους κοντά στην φύση, τους δημιουργείται η εντύπωση ότι δεν την έχουν ανάγκη.

Ανακεφαλαιώνοντας, με απόλυτη συναίσθηση αναφέρω ότι όλοι μας έχουμε ανάγκη τουλάχιστον δυο φορές τον χρόνο να μπαίνουμε στην διαδικασία αποτοξίνωσης γιατί ατυχώς, όσο και να προσπαθούμε οι τοξίνες έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας και οι συνέπειες τους  μας επισκιάζουν όλους.

Γιατί πώς να το κάνουμε αλλιώς, οι βλαβερές τοξίνες υπάρχουν παντού.

        I.            Στην διατροφή μας από τα φυτοφάρμακα και τις τροφές πάχυνσης των ζωντανων που καταναλώνουμε σχεδόν καθημερινά σήμερα.

      II.            Από τα συντηρητικά σε συσκευασμένα τρόφιμα.

    III.            Από φάρμακα.

    IV.            Από είδη οικιακής καθαριότητας και απολύμανσης.

      V.            Από το περιβάλλων.   

 

Ένας απλός τρόπος ανταγωνισμού των τοξινών είναι η χρησιμοποίηση καθημερινά του καφέ με το Γανόδερμα. ( Ganoderma Lucidum )

Μάλιστα η εταιρία DXN Pharmaceuticals μας δίνει την δυνατότητα ανάμεσα στις  γεύσης που έχει να επιλέξουμε αυτή που μας ταιριάζει έτσι ώστε απολαμβάνοντας ένα εξαιρετικής ποιότητας καφέ, να λαμβάνουμε και Γανόδερμα τόσο που θα συντηρεί και διατηρεί ουσιαστικά τον οργανισμό, θα αποβάλει τις τοξίνες και θα ενισχύει τις άμυνες μας.

 

Πέρα αυτού του σημαντικού βήματος, ιδανική αποτοξίνωση είναι  όπως προανέφερα, τουλάχιστον δυο φορές τον χρόνο για ένα δίμηνο, να ακλουθούμε τα εξής.

 

Καθολική αποτοξίνωση.

        I.            Spirulina. Πέρα από την πληθώρα βιταμινών και ινών που περιέχει, θα μας προσφέρει την χλωροφύλλη, όπου θα αποβάλει τις τοξίνες από το γαστρεντερικό σωλήνα, θα τον καταστήσει ικανό να απορροφά όλες τις θρεπτικές και ιαματικές ουσίες που του χορηγούμε και τέλος θα ρυθμίσει τον μεταβολισμό μας.                             Δυο ταμπλέτες πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

      II.            Reishi Gano RG. Θα ομαλοποιήσει την κυκλοφορία του αίματος, τόσο σε ροη όσο και σε σύνθεση, θα μεταφέρει οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες σε όλα τα κύτταρα μας, θα αποτοξινώσει σώμα και οργανισμό και θα επαναφέρει, ή διατηρήσει όλες τις λειτουργίες του οργανισμού σε φυσιολογικά επίπεδα. Πέρα αυτών η έντονη αντιθρομβωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιαλλεργική του δράση θα αποτρέψει τους παράγοντες που τους προκαλούν.

Την πρώτη εβδομάδα 1 κάψουλα κάθε πρωί. Την δεύτερη θα προσθέσουμε 1 κάψουλα το μεσημέρι και 1 το βράδυ.

    III.            Canocelioum GL. Θα ενισχύσει κάθετα την δράση του Reishi Gano RG και θα εξασφαλίσει την μεταφορά οξυγόνου από τους πνεύμονες στο αίμα.

Την δεύτερη εβδομάδα της έναρξης της θεραπείας αποτοξίνωσης θα προσθέσουμε 1 κάψουλα το πρωί. Την δέκατη ημέρα άλλη 1 κάψουλα το πρωί και 1 το μεσημέρι.

 

Εναλλακτικά και για επί πλέων τόνωση.

        I.            Spiroulina. Με το ίδιο ακριβώς δασολογικό σχήμα της προαναφερόμενης περιπτώσεις.

      II.            Reishi Gano RG. Με το ίδιο ακριβώς δασολογικό σχήμα της προαναφερόμενης περιπτώσεις.

    III.            Cordipine.  Θα εκτινάξει σώμα και οργανισμό σε απόδοση και αντοχή. Θα αποτοξίνωση, θα ενισχύσει τις άμυνες, θα δόση δύναμη σε όλους τους μυς.

20ml σε ένα ποτήρι κρύο νερό, ή χυμό ανανά κάθε πρωί.

 

 Διευκρίνιση:

Το ενδεικτικό δασολογικό σχήμα που αναφέρω, όπως σε όλα τα ιάματα, φαρμακευτικά σκευάσματα αναφέρεται σε άτομα φυσιολογικών καταστάσεων και ορίων.

Δηλαδή, κανονικού ύψους, κανονικού σε σχέση βάρους άτομο.

( Οι πρόβλεψη είναι για γυναίκες από 1,60 έως 1,80 και σε βάρος από 50 έως 85 κιλά και για άνδρες από 1,60 έως 1,90 και βάρους από 60 έως 100 κιλά. )

Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αυξηθεί το δασολογικό σχήμα, ή να μειωθεί.

Το ίδιο συμβαίνει και σε ότι αφορά τις κακίες και βλαβερές συνήθειες.

Δηλαδή, άλλο είναι να καπνίζουμε 10 - 20 τσιγάρα την ημέρα και άλλο να μην μας φτάνουν 50 ή 60.

Άλλο είναι να πίνουμε 1 μπύρα την ημέρα και άλλο να θέλουμε ένα καφάσι μπύρες συνοδεία ούζου και τσίπουρου.

Και σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει αύξηση του δασολογικού σχήματος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Γιώργος Ερυσιάνος Κυριακού.


Επικοίνωνια

DXN Facebook Share Share on Facebook

Μάι

27

Υγεία στην Πράξη.

27. Μάιος 2013 Δευτέρα

Εισαγωγή:

Έχουμε αναφερθεί σε όλες τις δράσεις των φυσικών ιαμάτων που έχουμε επιλέξει ως κορυφαία για την αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας του ανθρώπου από την μια και από την άλλη αν μη τι άλλο έχουμε προσεγγίσει την λειτουργία του ανθρώπινου σώματος και οργανισμού σε αρκετά υψηλό ποσοστό.

Θεωρώ κοντολογίς, ότι όσοι μας παρακολούθησαν με ενδιαφέρον σε αυτά τα 155 + δημοσιεύματα που έχουμε κάνει και τα θεραπευτικά ιδιοσκευάσματα έχουν κατανοήσει, καθώς και τον τρόπο δράσης τους, αλλά πρωτίστως οι μη έχοντες την γνώση ( Αυτό δεν είναι κακό όταν η επαγγελματική μας ενασχόληση δεν άπτετε της υγείας ) σε θέματα λειτουργίας του οργανισμού και τις παθήσεις αυτού.

Κατά συνέπεια νομίζω ήρθε η ώρα που επί της πράξης από σήμερα θα αναφερόμαστε καθημερινά σε συγκεκριμένο πρόβλημα ή πάθηση και στον τρόπο που μπορεί να αντιμετωπιστεί συντηρητικά ή και θεραπευτικά.

 

Ανακεφαλαιώνοντας:

A.    Χωρίς να υποτιμούμε την δράση άλλων αξιόλογων φυσικών ιαμάτων εμείς έχουμε επιλέξει και εφαρμόζουμε θεραπείες με τα εξής:

      I.        Ganoderma Lucidum ή Reishi Gano. ( Προσαρμογόνο )

    II.        Cordyceps. ( Προσαρμογόνο )

   III.        Lion's Mane. ( Προσαρμογόνο )

  IV.        Spiroulina.

    V.        Noni. Morinzhi.

  VI.        Maca.

 VII.        Spica.

Καθώς και τους συνδυασμούς, μείγματα.

      I.        Cordypine.

    II.        Myco Veggie.

Ο λόγος ήταν ένας και απλός.

Χειριζόμαστε θεραπευτικά ιαματικά σκευάσματα, διεθνώς αναγνωρισμένης μεγάλης δράσης και με την μοναδική εγγύηση που μας παρέχει η DXN Pharmaceuticals σε όλα τα στάδια παραγωγής τους.

 

B.    Διαχωρίσαμε, κατατάξαμε την ένταξη του κάθε ενός στα προαναφερόμενα ιάματα σε τρις μεγάλες κατηγορίες.

      I.        Πρόληψη & συντήρηση.

    II.        Θεραπευτική αγωγή.

   III.        Επιθετική θεραπευτική αγωγή.

 

Γ.  Ομαδοποιήσαμε κατά κάποιο τρόπο τα προβλήματα που απασχολούν τον άνθρωπο στις εξής κατηγορίες.

      I.        Χρόνιες παθήσεις.

    II.        Λοιμώξεις.

   III.        Αυτοάνοσα νοσήματα.

  IV.        Ψυχοτρόπα νοσήματα.

    V.        Ευεξία και ομορφιά.

 

Δ.  Τέλος, κλινικά μας έχει αποδεδειχθεί ότι οι παράγοντες που θα πρέπει να λαμβάνουμε υπ' όψιν μας προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα θεραπευτικό σχήμα είναι οι εξής:

      I.        Σωματικό βάρος.

    II.        Κάπνισμα.

   III.        Αλκοόλ.

  IV.        Σωματική άσκηση.

 

Ενδείξεις:

Είναι τεράστιο το εύρος των ενδείξεων που έχουν τα προαναφερόμενα ιάματα αλλά παρόλα αυτά υπάρχει ένας βασικός διαχωρισμός όπου είναι ο εξής:

      I.        Άμεσες ονομάζουμε αυτές τις ενδείξεις που κλινικά έχει αποδεδειχθεί ότι υπάρχει δράση.

    II.        Έμμεσες ονομάζουμε αυτές που κλινικά έχει επίσης αποδεδειχθεί ότι εκ των πραγμάτων θα υπάρξει ίαση.

   III.        Κατά ομολογία είναι αυτές που δεν υπάρχει κλινική απόδειξη ναι μεν, αλλά εντούτοις υπάρχει αποτέλεσμα σε μεγάλο ποσοστό.


Ανατρέχοντας στις ατομικές δημοσιεύσεις του κάθε ιάματος που χειριζόμαστε, εύκολα ο καθένας μας θα κατανοήσει τον προαναφερόμενο κανόνα σωστής εφαρμογής των ιαμάτων.

 

Παραδείγματα:

      I.        Γυναίκα 40 ετών με ύψος 1,70 και βάρος 105 κιλά θέλει και επιβάλλεται να αδυνατίσει, αλλά παράλληλα πάσχει από υπέρταση και έχει χαμηλό αιματοκρίτη. Δεν καπνίζει.

Με γνώμονα τα προαναφερόμενα, έχουμε πέρα από την παχυσαρκία να αντιμετωπίσουμε μια υπέρταση αγνώστου αιτιολογίας και την αναιμία.

Διπλό το δίλλημα μας δηλαδή.

Α) Η υπέρταση και η παχυσαρκία.

Β) Ο χαμηλός αιματοκρίτης.

Το να αγνοήσουμε την αναιμία θα είναι εγκληματικό, ίσως και χειρότερο από την υπέρταση, έτσι η συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να ακολουθήσει μια συντηρητική προς όλες τις κατευθύνσεις αγωγή.

1.    Ασφαλώς Myco Veggie για να λαμβάνει όλες τις θρεπτικές και όχι λιπαρές ουσίες που θέλει ο οργανισμός της τρις φορές την ημέρα.

2.    Spiroulina για να της επαναφέρουμε τον μεταβολισμό στα φυσιολογικά επίπεδα.

3.    Reishi Gano σε συνδυασμό με Ganocelium για να θέσουμε σε λειτουργία εκ νέου όλο το καρδιαγγειακό της σύστημα.

Παράλληλα θα της συστήσουμε μείωση των ποσοτήτων τροφής, συνδυασμούς που δεν περιέχουν πολλά λιπαρά, άφθονο νερό ημερησίως και άσκηση έστω βάδισμα καθημερινά.

 

    II.        Γυναίκα 48 ετών πάσχει από χρόνιες ημικρανίες από την εποχή που μπήκε στην κλιμακτήριο. Σήμερα είναι στην εμμηνόπαυση. Έχει ύψος 1,65 και είναι 65 κιλά. Καπνίζει 20 τσιγάρα την ημέρα.

Πιο συχνά οι ημικρανίες οφείλονται σε ισχαιμία και σπανιότερα σε υπεραιμία.

Επειδή όμως τις παρουσιαστήκαν κατά την διάρκεια της κλιμακτηρίου θα πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας και το ορμονικό της σύστημα.

Έτσι θα την εντάξουμε στο εξής θεραπευτικό σχήμα.

1.    Σαφέστατα Reishi Gano για να ξεμπλοκάρουμε το καρδιαγγειακό και να πιάσουμε την περίπτωση της ισχαιμίας ή της υπεραιμίας .

2.    Cordyceps απαραίτητα για γρηγορότερη ρύθμιση των ορμονών της κλιμακτηρίου και συνδρομής στο Reishi Gano στο οξυγόνο.

3.    Lion's Mane για να υπάρξει έλεγχος στο νευρικό σύστημα. ( Ακόμα και στον ψυχολογικό παράγοντα )

Τέλος θα συστήσουμε άσκηση, έστω και καθημερινό βάδισμα και ανάλογα με την διατροφική της συνήθεια πιθανά και Spiroylina για την καλή απορρόφηση ιαματικών και θρεπτικών ουσιών.

 

   III.        Άνδρας 58 χρονών 1,75 και 100 κιλά πάσχει από διαβήτη δεύτερου τύπου εδώ και ένα χρόνο, τον ρυθμίζει με χάπια. Είναι  καπνιστής ( 40 τσιγάρα την ημέρα ) και καταναλώνει καθημερινά μικρές ποσότητες αλκοόλ. Έχει παρουσιάσει κατά καιρούς υπέρταση και αρρυθμίες.

Κρίσιμη ηλικία, πολλά κιλά, υπερβολικό κάπνισμα, καθημερινά λήψη αλκοόλ. Δύσκολα τα πράγματα και απαιτείται, υπομονή, επιμονή και πίστη για το θετικό αποτέλεσμα.

Το θεραπευτικό σχήμα που θα εξακολουθήσουμε είναι ασφαλώς μακροχρόνιο και θα πρέπει να ενταχτεί ο ενδιαφερόμενος σε αυτό ως εξής:

1.    Spiroulina εξ αρχής για να υπάρξει αφενός αποκατάσταση της λειτουργίας του γαστρεντερικού και διόρθωση του μεταβολισμού.

2.    Συνδυασμένα Reishi Gano & Canocelium για να του προστατεύουμε αρχικά τα αγγεία που κινδυνεύουν από τον διαβήτη και στην συνέχεια την ευκολότερη ρύθμιση αυτού.

Σε αυτήν την περίπτωση ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ακολουθήσει αυστηρότερο πρόγραμμα, με πολλά μικρά γεύματα την ημέρα και ένα κυρίως.

Καθημερινό βάδισμα και ας αναλογιστεί το πρόβλημα μειώνοντας το κάπνισμα και το αλκοόλ.

 

  IV.        Άνδρας 45 χρονών 1,75 ύψος και 80 κιλά πάσχει από υπέρταση. Εδώ και 3 χρόνια παρουσιάζει πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και έχει έντονο στρες. Παράλληλα η όλη κατάσταση του δημιουργεί συχνές ατονίες και κατάθλιψη.  Καπνίζει 50 τσιγάρα την ημέρα και καταναλώνει  συχνά μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Ένας νέος άνθρωπος που κλίθηκε να πληρώσει τις συνέπειες του στρες, του τσιγάρου και του αλκοόλ.

Η στυτική δυσλειτουργία που παρουσιάζει μας κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου για το καρδιαγγειακό του σύστημα και μόνο επιθετική αγωγή θα πρέπει να υπάρξει.

1.    Spirulina από την αρχή και τουλάχιστον για τέσσερις μήνες.

2.    Cordypine για ένα μήνα, διακοπή για ένα μήνα και επανάληψη.

3.    Reishi Cano & Canocelium για πάντα.

4.    Cordyceps για πάντα.

Παράλληλα θα πρέπει να μπει σε πρόγραμμα έστω μείωσης του τσιγάρου, για έξη μήνες να κόψει εντελώς το αλκοόλ και μετά να είναι συνετός σε αυτό ( Μια φορά στο τόσο ) και σαφέστατα άσκηση.

 

Με αυτόν την λογική θα πρέπει να λαμβάνουμε ή να συστήνουμε τα θεραπευτικά μας ιάματα για να έχουμε γρήγορο και σίγουρο διαρκές όφελος.

Η έλλειψη των παρενεργειών μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε συνδυασμούς με κοινή συνιστάμενη.

Είναι ο λόγος που εξ αρχής τόνισα χρειάζεται γνώση, γιατί πώς να το κάνουμε διαφορετικά σε θέματα υγείας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις παλαιότερες δημοσιεύσεις μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Γιώργος Ερυσιάνος Κυριακού.

                                       Επικοίνωνια

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Greece 2011