This website is using cookies. Learn more..
 • ganoderma ganoderma-text ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
  ΒΟΤΑΝΟ. ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΔΩ
  ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΧΡΗΣΗ
  ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
 • ganoderma ΜΟΝΤΕΛΟ "ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ" Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ
  ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ
  ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ.
 • ganoderma ΚΑΝΤΕ ΤΟ
  ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ DXN!
  ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΓΙΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ! ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΦΤΑΣΤΕ ΨΗΛΑ!
video ΕΛΑΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
 

Εγγραφή Newsletter

Όνομα :

E-mail:

Phone:

Πληροφορίες προϊόντων
Επιχειρηματική Ευκαιρία

Type the word!

captcha
Get a new text!

Η ιστορία μου

Στις αρχές τις δεκαετίας του ογδόντα και σχεδόν αμέσως μετά την εισαγωγή μου στην φαρμακευτική σχολή Αθηνών, με προσέλαβαν στην φαρμακευτική εταιρία Μινέρβα. ( Καλή τους ώρα, υπέροχος ανθρώπους γνώρισα εκείνα τα χρόνια, από τους αδελφούς Μπακάκου, τους Πολυχρόνιδες μέχρι και άμεσους προϊστάμενους μου  στο τμήμα της ενημέρωσης ιατρών. )

Δεν χρειάστηκε να περάσει καιρός για να διαπιστώσω ότι όλο το βάρος της έρευνας των κλασικών φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων, ναι μεν βασίστηκε στην βοτανολογία εν πρώτης, αλλά μπόρεσε να απομονώσει δραστικές τους ουσίες  και με χημικούς τρόπους γεωμετρικά να πολλαπλασιάζει την δραστικότητα τους αφήνοντας στην άκρη βότανα και καλλιέργειες.

Μάλιστα ήταν εντυπωσιακό ότι οι βοτανολογία τότε, ούτε καν υπήρχε στην παγκόσμια αγορά και την συναντούσες μόνο στην κοσμετολογία σε ορισμένα φυτικά καλλυντικά μόνο σαν όνομα. Στην πραγματικότητα ούτε εκεί υπήρχαν. ( Σαμπουάν με χαμομήλι, κρέμα ημέρας με αβοκάντο κ.α. )

Χαρακτηριστικά θα πω τότε η αγορά των χημικών προϊόντων, ακόμα και σε βιταμίνες, με τα φυσικά ήταν 100 προς 5.

Κάπου εκεί στις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα, όσοι εξακολουθούσαν και παρακολουθούσαν τις εξελίξεις των ερευνών διαπιστώσαμε ότι από την δεκαετία του 50 είχαν στρέψει τις έρευνες τους μεγάλα ερευνητικά εργαστήρια, πίσω στα φυσικά προϊόντα ξεκινώντας μάλιστα από τις βιταμίνες.

Κάπου εκεί το 1955 έχουν καταγράφει και οι πρώτες βιολογικές καλλιέργειες στην Αριζόνα και την Γερμανία.

Ο λόγος της τότε μυστικής αυτής στροφής, ήταν ένα τεράστιο πρόβλημα για εμάς τους δυτικούς που δεν ήταν άλλο από τις πολλές και ποικίλες παρενέργειες.

Κοντολογίς, εμείς οι άνθρωποι της Ιατρικής ενημέρωσης, είχαμε αναγκαστεί να  γνωστοποιούμε τους γιατρούς πρώτα για τυχών παρενέργειες ενός φαρμάκου και μετά για την αποτελεσματικότητα του.

Η αναγνώριση της φύσης στην δύση ήρθε αρκετά αργότερα εκεί προς το τέλος της δεκαετίας του 90 που άρχισαν τα βιολογικά προϊόντα να καταλαμβάνουν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά.

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια με κλινικές μελέτες (  in vitro & in vivo ) τόσο σε Αμερική, όσο και σε Ευρώπη μελετήθηκαν θεραπευτικά ιάματα με αξιόλογα αποτελέσματα, αλλά και το κυριότερο χωρίς παρενέργειες.

Ακόλουθος της στροφής και έρευνας αυτής μελέτησα πραγματικά όλη την γνωστή Βοτανολογία, ανατολής και δύσης, τόσο σε θεραπευτικά ιδιοσκευάσματα, όσο και στην κοσμετολογία.

« Γηράσκω αϊ διδασκόμενος »

Καθημερινά πλέων καταγράφω δράσεις φυσικών ιαμάτων και καλλυντικών, ένθερμος θιασώτης της φύσης μιας και αναγνώρισα το κακό που έπαθε η ανθρωπότητα με την απομάκρυνση της από αυτή, τάχτηκα στην μεταλαμπάδευση των όσων ξέρω και στους συνανθρώπους μου.

Δίπλα σας απλά για ότι πληροφορία θέλετε.

Γιώργος Ερυσιάνος Κυριακού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Greece 2011